Rugbrød uden surdej 03
Hovedingrediens : Mel - Rugmel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Olej Indsendt : Red : |
|
|
Start med at lune vandet og rør gæren ud heri.
Tilsæt alle de øvrige ingredienser, med undtagelse af hvedemelet.
Lad blandingen stå i en lille times tid, tildækket og bemærk hvordan den efter 1 time er lettere hævet og boblende.
Massen vil være let flydende.
Kom hvedemelet i massen og rør det godt igennem. Kom brødet i 2 smurte rugbrødsforme, dæk dem til og lad det hæve mellem ½ til en hel time. Bag brødene ved 180 grader i ovn UDEN varmluft i ca 80 minutter. Tag brødene ud af formene og læg et viskestykke omkring dem. Tips: Noter Jeg bager brødene uden varmluft og har IKKE testet, hvordan de bliver, hvis man bager dem med varmluft, men temperaturen skal være mindre. |
|
Opskriften er vist 15353 gange,
og udskrevet 281 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne