Koldhævet pizzadej
Hovedingrediens : Mel - Pizzamel Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Udblød gæren i det kolde vand, og ælt det sammen med resten af ingredienserne i minimum 5 min.
Stil i køleskab og lad gerne stå i minimum 3 timer, men allerhelst natten over. Skal stå filmoverdækket, så tæt som muligt. Tag dejen ud ca.2 timer før pizzaen skal være færdig. Slå dejen ned - men ælt den ikke. Lad den stå lunt sted overdækket i ca. 1 time. Rul eller tryk dejen ud lad den efterhæve ca. ½ time med tomatsaucen fordelt på dejen. Gerne oven på komfuret mens ovnen varmer. |
|
Opskriften er vist 2257 gange,
og udskrevet 35 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.2 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne