Ferrero Rocher is
Fryseegnet : fryseegnet Indsendt af : per´s vvs Indsendt : Red : |
Fotograf: per´s vvs |
|
hak Ferrero Rocher i stykker, pisk fløde til en fast flødeskum. i en anden skål, pisker man, de 6 stk pasteuriseret æggeblomme med de 75 gram sukker og de 2 teske vanillesukker. det piskes luftigt.
så vender man forsiktit æggermassen sammen med flødeskummet, og tilsætter de hakke Ferrero Rocher. også putter man sammen i en bøtte, og kommer i fryseren 4-5 timer. så er en klar. Tips: kan serveres med karamelsauce eller chokoladesauce. |
|
Opskriften er vist 20048 gange,
og udskrevet 157 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne