Pizzasnegle med oksekød

Pizzasnegle med oksekød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Stk. 24 Stk.
FrokostRet : Frokost - Pizzasnegle

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :      Red :
Pizzasnegle med oksekød, billede 4 Pizzasnegle med oksekød, billede 1 Pizzasnegle med oksekød, billede 2 Pizzasnegle med oksekød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Dej:
35 gram Gær, frisk
2.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

0.75 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
400 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Fyld:
500 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
300 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
4 tsk. Oregano, tørret
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
250 gram Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Opskrift:
Dej:
Smuldr gæren i det lunkne vand.
Tilsæt olie, salt og mel og bank dejen sammen.
Lad den hæve i ca. 1 time.

Fyld:
Kød og løg svitses sammen i en gryde. Tilsæt tomat og krydderier.
Kog til det meste af væsken er fordampet.

Lad det køle af (så meget at osten IKKE smelter) og rør den revne ost rundt i det.

Rul dejen ud til ca. 35x45 cm., fordel fyldet på dejen. Rul sammen fra den brede side, skæres til ca. 24 snegle som lægges på bageplade med bagepapir.

Bages på 200 grader C. alm. ovn i 15 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 17260 gange,
og udskrevet 287 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 15193 (3617 kcal)
KJ pr. Stk. 633 (150 kcal)
Vægt ialt 2177 gram
Vægt pr. Stk. 90 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 697 KJ (166 kcal)
Protein 9.8 gram
Fedt 7.1 gram
Kulhydrat 16.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu