Flødekartofler 05
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fryseegnet : Tror ikke det er godt. Indsendt af : bonodk Indsendt : Red : |
|
|
Tag et ildfast fad i passende størrelse. Skær de rå kartofler i skiver og læg dem på geled eller hulter til bulter. På geled bliver maden meget massiv, hulter til bulter synes jeg er godt for det hele bliver blandet til en fremragende smag.
på geled lægges skiverne først. så lægger man løgringe i tynde skiver ovenpå. Så lægger man porre skiver på same måde som kartoflerne og drysser hvidløg hen over. Så lægger man et nyt lag kartofler og fortsætter som før. Derefter hælder du fløden hen over det hele. Til sidst kan man hælde Mornaysovs over, men jeg foretrækker ost skåret i skiver fra en alm god ost i klods, som man river i små stykker og henkaster over til det dækker. Tips: Man kan blende hvidløget med en smule af fløden til det bliver en cremet ting og så smøre det på hvor man nu synes. Her kan man også tilsætte salt og peber inden det blendes. Det smager som en drøm fra paradis. Bon appetit |
|
Opskriften er vist 6366 gange,
og udskrevet 84 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer mike simonsen - 2012-05-15 22:01:08 Hvor lang tid skal det have? bonodk - 2012-04-13 20:43:42 Jeg ville blive glad for at høre kommentarer til de her kartøfler badet i fløde. Men kun hvis du HAR prøvet at lave den. Jeg lavede det til mørbradbøffer. Det er jo altid en sussec, men mine flødekartofler er bare de bedste :-) EVER!!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne