Rabarber-Kokos Tærte
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rabarberne skæres i skiver og blandes med sukker og vanillesukker.
Rør fedtstof og sukker godt sammen. Rør ægget i. Rør kokosmel, mel og bagepulver i. Fordel halvdelen af dejen i en smurt tærteform. Forbag bunden 10 minutter ved 185 grader C. alm. ovn. Kom de sukkerblandede rabarber over den forbagte dej. Læg resten af dejen ovenpå i klatter. Bag tærten i yderligere ca. 40 minutter ved 185 grader C. alm. ovn. Serveres med flødeskum eller creme fraiche. |
|
Opskriften er vist 95843 gange,
og udskrevet 3535 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (42 stemmer) |
|
Kommentarer momse-mor - 2015-05-24 15:24:32 Mums, den er lækker og nem at lave, ikke sidste gang den er bagt :-) thit - 2014-11-29 12:20:02 Hej. Hvor stor en tærteform er der blevet brugt til denne mængde? Rikke - 2011-06-14 18:48:38 Skal da lige have en MUMS med herfra i 2011... : ) Super let at lave & super lækker - love it! Stefan - 2010-09-12 11:54:03 Super god og nem som desert eller på kaffebord. Må gerne blande rabarber med div. bær, f.eks blåbær og jordbær. Tanja! - 2010-07-06 18:29:43 Rigtig lækker.. :) Hanne - 2009-05-15 13:52:09 Super lækker. Kan godt bages, uden at forbage bunden, bages ca. 50 min. 180* varmluft har ikke brugt staniol, tror det kommer an på ens ovn. Heidi - 2008-06-07 21:11:10 Rigtig rigtig lækker, et kæmpe hit ved kaffebordet :o) Tina - 2007-08-01 09:00:43 Efter ca 15 min af den sidste omgang i ovenen er det en god ide at dække tærten til med staniol. Ellers bliver den alt for mørk! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne