Mors sild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Plet Indsendt : |
|
|
Skær rødbeder, æg og løg i små tern. Afdryp sildene på et stk køkkenrulle og skær dem i smalle strimler. Læg sildene midt på et aflang fad.
Fordel halvdelen af rødbeder, løg, æg og kapers i hvert hjørne af fadet med sildene. Resten fordeles i 4 små skåle. Bland mayonnaise, cremefraiche og dild. Smag dressingen til med citron, lidt salt og sukker og hæld den hen over sildene. Tips: Bliver der rødbeder, løg, kapers og æg i overskud i de små skåle, kan de bare bruges til noget andet. |
|
Opskriften er vist 7535 gange,
og udskrevet 118 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne