Kyllingesuppe med fyld
Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Tine Indsendt : Red : |
|
|
Læg kyllingen i de 2 liter kogende hønsebouillon. Imens pilles løget og skæres i små tern og ingefæren rives.
Gulerødderne skrælles og skæres i halve skiver, sellerien skøres i tern og porerne skæres i skiver. Kyllingen tages op og ligges til siden. I en ny gryde svitses løgene og ingefæren i lidt olie i et par minutter. Ca 1 1/2 liter bouillon hældes ved. Krydderierne tilsættes og kyllingen smuldres ned i suppen. Suppen koges op. Tilsæt gulerødder, knoldselleri, porrer og det sidste bouillon og lad suppen småkoge i ca. 20 minutter. Imens koges nudler i en anden gryde. Suppen og nudlerne blandes sammen i en skål - velbekomme! Tips: Jeg blander ikke nudlerne ned i suppengryden da nudlerne vil suge suppen til sig efter lidt tid. |
|
Opskriften er vist 18351 gange,
og udskrevet 236 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Rebecca - 2020-04-29 15:55:43 Virkelig god suppe! Vi har lavet den mange gange nu, og den er blevet en favorit herhjemme :D Rebecca - 2020-03-19 07:27:48 Jeg kunne leve af denne suppe! Vi tager dog ikke knoldselleri i, men suppen bliver alligevel virkelig god! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne