Kurdisk Salat
Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Mudi's Lille Kone Indsendt : |
|
|
Man skærer først tomater og agurk i små dele og putter dem op i en skål. Derefter putter man de grønne oliven i.
Så rører man lidt rundt. Derefter blander man olienolie, tørret myte, salt, peber, paprika og citronsaft i. Så rører man rundt, og så i køleskabet i en halv time, så det er godt koldt. Tips: Tips: Der kan også bruges sorte olien, eller slet ingen, hvis man ikke er til olien. - Det smager rigtig godt til fisk og til ris. Velbekomme. |
|
Opskriften er vist 5814 gange,
og udskrevet 77 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.2 (39 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne