Tunmoussé med rejer og rød caviar
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : Pia Indsendt : Red : |
|
|
hæld væden fra tunen og hak dild og bland med diverse ingredienser i UNDTAGEN piskefløden.
udblød husblads i en lille kasserolle ca ti min og løft husblassen og hæld det overflødige væske fra hurtigt så der stadig er lidt vand på husblassen. smelt husblassen over svag varme og hæld den i en tynd stråle ned i blandingen mens der piskes på højeste trin VEND derefter den piskede fløde i blandingen og hæld den i en passende form. lad den hvile i køleskab ca 4 timer til den er fast. server pyntet med rejer og caviar og lidt frisk citron og frisk dild serveres med friskbagt flutes. |
|
Opskriften er vist 10533 gange,
og udskrevet 200 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Pia - 2019-10-03 18:33:47 Jeg bruger de rejer jeg synes er passende mængde... til det antal personer jeg laver til.. 😁 anonym - 2017-05-05 22:38:52 Hvor mange rejer skal der bruges? p-7000 - 2012-12-29 12:15:01 den er mega god og elsker den. Heidi - 2012-05-03 17:57:37 Jeg har brugt denne opskrift mange gange, og den får altid ros. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne