Rabarber suppe

Rabarber suppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Frugtsupper

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Rabarber suppe, billede 4 Rabarber suppe, billede 1 Rabarber suppe, billede 2 Rabarber suppe, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 kg.rensede rabarber i små stykker
2 l.vand
350 g.rørsukker
1 Vaniljestang
1 citron i grove tern
 
Opskrift:
Det hele puttes i en gryde som varmes op og det skal koge 10 minutter. Herefter skal det hele køles af natten over, hvorefter det sis. Serveres koldt.





karakterer:
Opskriften er vist 34267 gange,
og udskrevet 612 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-05-26 13:03:55
husk at tilføje nonoxal i for at undgå ætsning af tænderne