Rabarber suppe
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Det hele puttes i en gryde som varmes op og det skal koge 10 minutter. Herefter skal det hele køles af natten over, hvorefter det sis. Serveres koldt.
|
|
Opskriften er vist 34349 gange,
og udskrevet 612 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (11 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-05-26 13:03:55 husk at tilføje nonoxal i for at undgå ætsning af tænderne |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne