Grillede kødspid
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Indsendt : Red : |
|
|
Rør kødet med de øvrige ingredienser. F orm farsen til aflange, tykke pølser. Stik dem på spid, og tryk dem fast. Det er vigtigt at vaske hænder, når man har rørt ved råt kød.
Grill kødspiddene på havegrill eller i ovnen på risten under grillen, til de er gennemstegte. Vend dem, så de bliver stegt hele vejen rundt. Serveres med Grøn salat med grillede peberfrugter og flute eller madbrød. Tips: : Læg træspid i koldt vand en times tid før brug. Så tåler de bedre den stærke varme fra grillen. |
|
Opskriften er vist 13890 gange,
og udskrevet 195 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne