Spaghettifad
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : ja Indsendt af : Bianca Indsendt : Red : |
|
|
Kog spaghettien, mens du laver kødsovsen.
Hak løg og svits dem i gryden sammen med oksekødet. Tilsæt den i skiveskåret porre. Kødet smages til med tomatpurre og krydderier. Derefter hældes det i et ovnfastfad. Den kogte spaghetti fordeles over kødet, hvorefter fløden hældes over. Drys herefter med ost. Fadet stilles i ovnen ved 200o i 20min. Tips: man kan selv bestemme hvor meget tomatpurre man vil have i, jeg bruger selv en stor dåse tomatpurre, hvis ikke jeg har buveais tomatpure på flaske |
|
Opskriften er vist 6800 gange,
og udskrevet 206 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anne - 2012-04-11 14:40:44 mine børn var vilde med den ret, selv den ældste, som ellers normalt ikke kan li spaghetti :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne