Pølseyams
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Fryseegnet : ikke fryseegnet tror jeg Indsendt af : Thomzen79 Indsendt : Red : |
|
|
Skær løg i firkanter og svits dem på en pande med høje kanter, imens de svitses skæres pølser i skiver og kommes i, kom derefter champingnogerne i, herefter puttes hakkede tomater i og tomatpuré, det krydres efter smag, så sættes vand over til pasta og dette koges efter anvisning. pølseyamsen bliver bedre jo længere det får lov til at stå og simre.
Tips: champinonger/majs kan saktens undværes, har man travlt sættes vandet over mens løgne svitses og der er mad på ca 20 min. |
|
Opskriften er vist 3702 gange,
og udskrevet 93 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne