Rådyrlever i hvidvin
Indsendt af : Kurt Andersen Indsendt : Red : |
|
|
Løget snittes fint. Champignonerne renses og deles en eller to gange afhængig af størrelsen.
Løg og champignon klares i en god klat smør. Imens skæres den rensede lever i strimler, som lægges på panden og brunes sammen med løg og champignon. Der tilsættes salt og peber. Hvidvin hældes over til leveren er halvt dækket, og lad derefter retten simre i ca. 20 min. Smag til med fløde med fløde og giv eventuelt retten lidt kulør. Tips: Vi serverer kartofler og lidt surt, men kartoffelmos kan også være en god ide. |
|
Opskriften er vist 2926 gange,
og udskrevet 163 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne