Rabarbertrifli med vanillecreme
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
|
|
Rabarberne renses, skylles, skæres i 2 cm lange stykker og lægges i et smurt fad.
Sukker blandes med mandler og maizenamel og drysses over rabarberne. Rabarberne dampes møre i mikrobølgeovnen ved fuld effekt i ca. 8 minutter. Der røres 2 - 3 gange under tilberedningen. Alle ingredienserne til cremen piskes sammen. Cremen hældes i en kande eller høj skål og koges i mikrobølgeovnen ved fuld effekt i ca. 3 minutter. Der piskes hvert minut. Cremen afkøles. Makronerne kommes i en skål, og vinen hældes over. De afkølede rabarber fordeles over makronerne, og cremen fordeles over rabarberne. Deres drysses eventuelt med hakkede mandler. Triflien pyntes med flødeskum inden servering. |
|
Opskriften er vist 25009 gange,
og udskrevet 707 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2008-05-05 09:16:58 Kan da godt anrettes i en skål som foreslået her, men så mener jeg det SKAL være en glasskål, men normalt mener jeg trifli serveres i portionsvis i dessertglas. Per - 2008-05-05 07:40:44 Kan da godt anrettes i en skål som foreslået her, men så mener jeg det SKAL være en glasskål, men normalt mener jeg trifli serveres i portionsvis i dessertglas. Rebekka - 2007-06-27 16:24:19 Den er super god og tager ingen tid at lave - helt i orden! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne