Forloren Hare a la guf guf
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Fryseegnet : Hvorfor ikke, Prøv.... Indsendt af : Food Design Indsendt : Red : |
|
|
Bland det hakket svinekød, havregryn, rasp, mælk, olivenolie, æg, salt og peber, hvidløg, løg, karry i en skål.
form farsen som en stor oval "frikadelle", brun den store "frikadelle" på en stegepande i oliemargarine ca. 5 min. på hver side. Den store "frikadelle"og stegefedtet ligges i et ildfastfad smurt med olivenolie i bunden, den store "frikadelle" pakkes nu ind i Bacon, kun foroven og på siderne. Champigon i grove skiver ligges omkring "Frikadellen" i det ildfastefad. fadet sættes i ovnen på 200 grader i ca. 40 min. til baconen er brun og sprød. Tips: Den forloren Hare kan evt. serveres med en lækker Pesto Salat. Hvidkål, blomkål, broccoli, champignon, rød, gul og grøn peber, agurk og grøn Pesto evt. lidt olivenolie. |
|
Opskriften er vist 12665 gange,
og udskrevet 231 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.6 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne