Søtunge og muslinge symphoni

Søtunge og muslinge symphoni, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Søtunge

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Mutti

Indsendt :     

Ingredienser:
4 store søtungefileter
1.5 kg.blåmuslinger
1 løg
100 g.champignon
100 g.smør
5 dl.æblevin/cider
1 tsk.Calvados el. cognac
1 dl.piskefløde
 Salt
 friskkværnet peber
 
 Tilbehør:
 Smørristede brødskiver
 
Opskrift:
Blåmuslingerne rengøres/skrubbes grundigt under rindende vand (skal lukke sig), kommes i en stor gryde m. ca. 2 l. kogende vand og hældes til afdryping i sigte, når de har åbnet sig (vandet gemmes).
Løget finthakkes og svitses gennemsigtigt.
Fileterne skæres i store stykker - drysses med salt og peber - varmes igennem 2 min. i gryden.
Svampene tilsættes. Æblevin/cideren og Calvadosen tilsættes og snurrer ved jævn varme i ca. 15 min.

Muslingerne anretts i en rundkreds i et fad. Fisk og svampe tages op med hulske og arrangeres i midten på fadet.

Muslingevandet sies omhyggeligt og hældes i fiskelagen. Gives et opkog og jævnes med fløden. Saucen hældes over fisk og muslinger.





karakterer:
Opskriften er vist 3932 gange,
og udskrevet 95 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu