Søtunge og muslinge symphoni
Hovedingrediens : FladFisk - Søtunge Indsendt af : Mutti Indsendt : |
|
|
Blåmuslingerne rengøres/skrubbes grundigt under rindende vand (skal lukke sig), kommes i en stor gryde m. ca. 2 l. kogende vand og hældes til afdryping i sigte, når de har åbnet sig (vandet gemmes).
Løget finthakkes og svitses gennemsigtigt. Fileterne skæres i store stykker - drysses med salt og peber - varmes igennem 2 min. i gryden. Svampene tilsættes. Æblevin/cideren og Calvadosen tilsættes og snurrer ved jævn varme i ca. 15 min. Muslingerne anretts i en rundkreds i et fad. Fisk og svampe tages op med hulske og arrangeres i midten på fadet. Muslingevandet sies omhyggeligt og hældes i fiskelagen. Gives et opkog og jævnes med fløden. Saucen hældes over fisk og muslinger. |
|
Opskriften er vist 3932 gange,
og udskrevet 95 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne