Jordbærkage 08
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Fryseegnet : nej Indsendt af : Maria Indsendt : Red : |
|
|
Rør smør og sukker let og luftigt. Rør æggeblommerne i.
Tilsæt den revne marcipan sammen med de revne kartofler, mel og bagepulver. Vend til sidst de stift piskede æggehvider i. Bages i springform eller muffins forme ved 175 grader ca. 25 minutter alt efter størrelse. Smelt chokoladen og spred den ud over kagen. Bland kagecreme og flødeskum og fordel det over kagen, når chokoladen er stivnet. Til slut pynt med halverede jordbær |
|
Opskriften er vist 9446 gange,
og udskrevet 136 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne