Citronfromage på den lette måde
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Citron Indsendt : Red : |
|
|
sæt husblas i blød i vand i 10 min.
Imens piskes de hele æg med el-pisker til de er seje, skummende og luftig - de ska nok have ca. 10 min. Pres og riv citronerne. Træk husblassen op af vandet med det vand, der hænger ved. Smelt den i vandbad. Bland den med citronskal og -saft. Kom lidt af fromagen over i blandingen, for at køle husblassen lidt ned. Rør husblassen i æggene. Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i æggemassen, når den er næsten stiv. Hæld fromagen i portionsglas eller -serveringsskål. Stil dem tildækkede i køleskabet til de er stivnede. Pynt med flødeskum inden serveringen. |
|
Opskriften er vist 29384 gange,
og udskrevet 928 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Janni Sofie - 2015-11-10 14:03:48 Hurtig at lave og super lækker.... husk sukker sammen med æggene fra starten ;) Bodil, Kbhvn. - 2014-10-05 19:52:54 Yes - sukker og æg piskes sammen. Med 3 blade husblas - jeg havde ikke flere - blev det en særdeles lækker og luftig fromage. Bodil, Kbhvn. - 2014-09-30 20:12:26 Hvordan kan det forekomme, at 9 personer har givet karakter uden at bemærke, at der mangler oplysning om, på hvilket tidspunkt sukkeret skal tilsættes. Æggene skal formentlig fra start piskes med sukkeret. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne