Spicy Pasta

Spicy Pasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Mie

Indsendt :     
Spicy Pasta, billede 4 Spicy Pasta, billede 1 Spicy Pasta, billede 2 Spicy Pasta, billede 3
Fotograf: Mie  

Ingredienser:
1 rød Peberfrugt
1 stort Rødløg
5 dl.piskefløde
2-3 rød Chilipeber
500 g.Kyllingefilet
 salt
 peber
 
500 g.frisk pasta
 
Opskrift:
Start med at skære kyllingefileterne ud i passende stykker (ca 2x2 cm gør jeg). Hæk herefter chili INCL kerner fint. Brug 2-3 chili alt efter hvor stærke de er, til tider bruger jeg 4, men er man ikke glad for stærk mad så nøjes med 2-3 chili. Skær løg og peberfrugt groft.

Svits kyllingestykkerne i ca 5 min, til de er færdigstegte, halvvejs igennem tilføjer du chilien, så der rigtig kommer chilismag. Når kyllingen er færdigstegt tilføjer du fløden og bringer det i kog. Når det er bragt i kog tilføjer du peberfrugt og løg og lader det småsimre i 10 min.

Smages til med salt og peber (list peber og masser af salt, da det hjælper chili-smagen frem)

Serveres med frisk pasta





karakterer:
Opskriften er vist 17151 gange,
og udskrevet 125 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu