Spicy Pasta
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Mie Indsendt : |
Fotograf: Mie |
|
Start med at skære kyllingefileterne ud i passende stykker (ca 2x2 cm gør jeg). Hæk herefter chili INCL kerner fint. Brug 2-3 chili alt efter hvor stærke de er, til tider bruger jeg 4, men er man ikke glad for stærk mad så nøjes med 2-3 chili. Skær løg og peberfrugt groft.
Svits kyllingestykkerne i ca 5 min, til de er færdigstegte, halvvejs igennem tilføjer du chilien, så der rigtig kommer chilismag. Når kyllingen er færdigstegt tilføjer du fløden og bringer det i kog. Når det er bragt i kog tilføjer du peberfrugt og løg og lader det småsimre i 10 min. Smages til med salt og peber (list peber og masser af salt, da det hjælper chili-smagen frem) Serveres med frisk pasta |
|
Opskriften er vist 17151 gange,
og udskrevet 125 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne