Sellerisuppe
Hovedingrediens : Rodfrugter - Selleri Indsendt af : Stella Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skræl selleri og kartofler. Pil løget og hak det i små tern.
Kartofler, løg og selleri koges i bouillonen til de er møre, ca. 30 min. Blend blandingen og tilsæt mælk. Pres citronen og tilsæt saften. Smag suppen til med salt og peber. Tilsæt gulerod i strimler og varm dem kortvarig igennem Bland hakket persille sammen med hvidløg og tilsæt sammen med olien. Smag til med salt og peber. Server evt. groft brød til |
|
Opskriften er vist 21070 gange,
og udskrevet 345 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Pia - 2018-01-15 17:44:44 Jeg undlod gulerødder, men tilsatte pastinak, 2 del piskefløde ,1 ss honning. Og her var den også rigtig god Stella - 2012-04-02 08:43:49 Meget velsmagende og mættende suppe. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne