Sellerisuppe

Sellerisuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Selleri

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Stella

Indsendt :      Red :
Sellerisuppe, billede 4 Sellerisuppe, billede 1 Sellerisuppe, billede 2 Sellerisuppe, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 g.knoldselleri
150 g.kartofler
150 g.gulerødder
100 g.løg
1 l.grønsags- eller hønsebouillon
4 dl.mælk
0.5 citron
1 bdt.persille
1 fedhvidløg
1.5 spsk.olivenolie
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skræl selleri og kartofler. Pil løget og hak det i små tern.
Kartofler, løg og selleri koges i bouillonen til de er møre, ca. 30 min.

Blend blandingen og tilsæt mælk. Pres citronen og tilsæt saften.
Smag suppen til med salt og peber.

Tilsæt gulerod i strimler og varm dem kortvarig igennem

Bland hakket persille sammen med hvidløg og tilsæt sammen med olien.
Smag til med salt og peber.

Server evt. groft brød til





karakterer:
Opskriften er vist 21070 gange,
og udskrevet 345 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-01-15 17:44:44
Jeg undlod gulerødder, men tilsatte pastinak, 2 del piskefløde ,1 ss honning. Og her var den også rigtig god

  -   2012-04-02 08:43:49
Meget velsmagende og mættende suppe.