Leverpostej (mors leverpostej)
Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever Fryseegnet : Ja beste før den er bagt. Indsendt af : Rene Nielsen Indsendt : Red : |
|
|
Hak lever, spæk og løg i en kødhakker.
Alle de andre ting kommer i. Mælk, salt og peber kommer i efter smag. Når man skal bruge noget leverpostej så skal de. bages ved 180-190 grader i ca. en time i vandbad. |
|
Opskriften er vist 6722 gange,
og udskrevet 132 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne