Leverpostej (mors leverpostej)

Leverpostej (mors leverpostej), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

PålægRet : Pålæg - Pålæg

Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja beste før den er bagt.

Indsendt af : Rene Nielsen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.svinelever
200 g.spæk
1 æg
1 løg
1 spsk.hvedemel
 Mælk
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Hak lever, spæk og løg i en kødhakker.

Alle de andre ting kommer i. Mælk, salt og peber kommer i efter smag.

Når man skal bruge noget leverpostej så skal de. bages ved 180-190 grader i ca. en time i vandbad.





karakterer:
Opskriften er vist 6720 gange,
og udskrevet 132 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu