Tortellini med fløde/tomat sauce (Nem)
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Tortellini Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Patrizia Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Sæt vand over til tortellini (put masser af salt i vandet)
Skær bacon ud i medium store stykker, og put på panden (helst uden fedtstof). Champignoner skæres i skiver, og hvidløg presses/skæres, og det puttes i sammen med bacon. Lad det stå indtil champignonerne afgiver væske, og put en dåse hakkede tomater i. Hæld hvidvinseddike, basillikum, timian, lidt salt og peber i, og lad det koge, indtil det meste af væsken fra tomaterne er fordampet. Put parmesan og fløde i, og lad det simre på lav varme i ca. en halv time - du får ikke brug for at jævne saucen. Smag evt. til med hvidvinseddike, parmesan og urter. Tortellinien skal kun koge i 5min så de hældes i vandet til sidst, og derefter i saucen. Tips: Server med frisk basillikum og parmesan på toppen. Hvidvinseddiken giver en rigtig dejlig syrlig smag, og der kan sagtens puttes mere i end hvad opskriften angiver. Alt efter hvad du er til :) |
|
Opskriften er vist 353067 gange,
og udskrevet 2733 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (101 stemmer) |
|
Kommentarer Mette - 2021-12-07 19:00:18 Super lækker og let at lave! Brugte kun knap 400g bacon og knap 70g parmesan, men 600g svampe :-) Den bedste pastaret - 2021-07-29 16:25:04 Har lavet denne opskrift gennem adskillige år og det bliver ved med at være den bedste Flittner - 2021-06-09 17:46:35 En yndlings i huset, kommer dog kylling i tern og majs i også ❤️ Os der elsker dansk mad mv - 2019-10-20 15:17:07 Mega nice ret. Og der skal bare MASSER af fløde i.. MUMS..! Hele familien elsker den.. Masser af lækker tortellini sovs til. Uha da.. Og masser af bacon mv i.. Super luksus.. Rigtig god søndag derude.. Hannah - 2019-02-16 14:40:48 Super nem og velsmagende, en ret jeg altid kommer tilbage til når der ikke er så fyldt i køleskabet fordi den er så simpel. Personligt laver jeg den dog bare uden championer Monica - 2018-12-09 12:39:12 Den er så lækker, at det er lige som at spise på Mamas. 5 stjerner 😁 Max-Henrik Krause - 2018-08-06 18:46:58 Nemt & velsmagende👍 Joost - 2017-10-21 17:21:12 Super lækker ret en efterårs- eller vinteraften og lad den nu koge ind første gang ca. 30 minutter og bagefter når fløde og Parmesanen er i - også i mindst 30 minutter. anonym - 2016-01-10 13:15:01 Man kan sagtens bruge 2/3 sødmælk og 1/3 fløde :) Og serranoskinke fra ovnen, i stedet for bacon. anonym - 2015-10-09 11:07:11 Her i familien er vi vilde med det, dog skifter vi champignon ud med squash. Kæmpe succes Senia - 2014-02-06 23:34:02 En rigtig god ret. Den blev dog ændret lidt for at blive tilpasset familien ;-) En pakke bacob og en pakke skinke ingen hvidløg eller hvidvinseddike. Næste gang (for den skal bestemt laves igen) Vil vi komme noget paprika i :-) Forresten burde man ændre vejledningen u opskriften. Ingen grund til at gøre klar til tortelinien når den først dkal koges efter saucen er lavet færdig og har stået lidt ;-) Kan varmt anbefales ;-) anette - 2014-01-14 18:24:51 Mig: du kunne jo tænke ud af boksen? Madlavningsfløde 8%, evt skinke istedet for bacon, fuldkorns tortellini osv osv.... dette er jo bare en vejledning.... er ved at lave det nu og er spændt på hvordan det smager(let modificeret) :-D I Choose To Be Happy - 2013-07-24 00:06:06 Hej "mig" Så er det godt at man kan vælge ikke at lave det! ;) Martin - 2012-09-21 17:37:15 Vil nok også komme en dåse tomatpure i da "sovsen" bliver noget lys i det, men ellers en kanon ret :-) anonym - 2012-05-29 18:50:14 Smager ganske udemærket.. :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne