Rabarberkage med nødder og kanel
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Top og rodende skæres af rabarberne, der skylles.
Rabarberne skæres i stykker á 3 - 4 cm.
Æggene piskes med sukkeret til tykt, hvidt skum. Mel og bagepulver blandes og vendes i dejen skiftevis med fløde. Dejen hældes i 2 smurte forme (30 x 30 cm) eller i en stor bradepande. Rabarberstykkerne lægges i rækker i dejen og overhældes med det smeltede smør. Der drysses med kanelsukker og hakkede nødder. Kagerne/kagen bages i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 35 minutter. Kagen kan fryses og smager godt lun med flødeskum eller creme fraiche til. |
|
Opskriften er vist 50350 gange,
og udskrevet 1251 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Mariann - 2016-06-01 12:35:45 Den bedste opskrift længe. Skal til at lave den igen og ser den er tilm12 personer. Vi var 5 der delte den til dessert. Brugte dog mandler. Elinor - 2010-06-15 11:51:38 Undlad fløden, det giver et bedre resultat. Husk at drysse de sure rabarber med sukker. En superkage som de fleste roser. anonym - 2005-01-01 01:01:01 rabarber er sure, bør drysses med sukker. Men ellers smager kagen godt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne