Den bedste fiskesuppe
Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk Indsendt af : Niclas Indsendt : Red : |
|
|
rød peberfrugt, porer (kun det hvide), chili og rødløg og skæres meget tyndt på et mandolin. Hummer og tigerrejer pilles og skallerne steges på en meget varm pande i ca. 3 min, derefter hældes fløde og mælk på panden og det reduceres lidt ned. Hummerhalen steges på en meget varm pande med smør og olie i 3 min. og deles derefter i 4. tigerrejerne steges på en meget varm pande med smør og olie i 3 min. og deles derefter i 2. suppen sigtes. rød peber, porer (kun det hvide) chili og rødløg kommes i i gryden med suppen og koges i 3 min. ris koges efter anvisning på pakken. ris anrettes separat.
|
|
Opskriften er vist 7787 gange,
og udskrevet 145 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne