Fishcakes
Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk Indsendt af : Niclas Indsendt : |
|
|
skær torsken ud i mindre tern, hak limeblade meget fint og snit bønnerne fint. blend torsken med fiskesauce i en foodprocesser til den er sej og tilsæt karrypasta og æggehvider, blend til det er en ens masse og vend de hakkede limeblade og stykker af slangebønner i. Friteres ved 175 grader i ovnen.
|
|
Opskriften er vist 4992 gange,
og udskrevet 116 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne