Kylling med kokosmælk og rød karry

Kylling med kokosmælk og rød karry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Niclas

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 kokosmælk:
1-2 kokosnød
 
 Rød karrypaste:
12 tørrede lange røde chili opblødt i vand og drænet
2 tsk.hakket galanga
3 spsk.hakket citron græs
2 tsk.hakket limeskal
5 spsk.hakket røde thaiskalotter
6 spsk.hakket hvidløg
1 tsk.rejepasta
2 tsk.korianderfrø ristet og stødt
1 tsk.kommenfrø ristet og stødt
1 tsk.hvide peberkorn stødt
 
 Rød karry med kylling:
1 l.kokosmælk
2.5 dl.kondenseret mælk
2-3 spsk.fiskesauce
5-6 keffir limeblade
1 håndfuld thaibasilikum
 kylling og grøndsager efter eget valg
 
Opskrift:
kokosmælk:
Bank kokosnøden, flæk nødden og skrab kødet ud, blend det med en smule vand og lad det trække i minimum 30 min.,sigt og brug.

Rød karrypaste:
rist de tørre krydderier, udblød den tørre chili og bland det hele sammen i en foodprocessor eller morter til en lind pasta.

Rød karry med kylling:
bland karry paste med kokosmælk, varm op og smag til med limejuice, fiskejuice og sød dåsemælk.
Tilsæt kylling og grøntsager efter eget valg.





karakterer:
Opskriften er vist 10001 gange,
og udskrevet 92 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu