Banankage med karamelglasur 02
Hovedingrediens : Frugt - Banan Indsendt af : Niclas Indsendt : Red : |
|
|
tag smør og sukker og rør det hvidt, æggene tilsættes et ad gangen, de tørre ingredienser sigtes sammen og røres med moset banan og mælk.
fyld dejen ned i en smurt form ca.20x30 cm og bag kagen i ved 175 grader i ca. 45 min. kig lidt til den en gang i mellem. når den er færdig tag den ud og laden den afkøle i formen. Glasur: smør, farin og mælk gives et opkog, og tages af varmen. sigtet flormelis og vaniljesukker røres i glasuren og fordeles over kagen. Tips: Den er super god. SKAL PRØVES ! |
|
Opskriften er vist 6052 gange,
og udskrevet 115 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer cecilie! - 2012-06-18 17:29:15 Jeg prøver og lave kagen og se om den smager godt som det lyder!mums...! :P Ha ha Prøver og undgå sukker promblemmet som i skriver om :D Niclas - 2012-03-31 11:14:33 der er nogle stavefejl har jeg opdaget der skal stå sammen i stedet for ameen og der skal stå lad den i stedet for laden UPS undskyld |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne