Kylling dybbet i parika og salt
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Fryseegnet : Fysegnet Indsendt af : Mathias Andersen Indsendt : Red : |
|
|
Først skær kyllingen så Bland 4 teskefulde paprika med 2 teskefulde salt og bland det med kyllingen.
Skær så fint hakkede løg og hvidløg og derefter svitser du det så de bliver gyldne og så tag dem af panden og ned i skål og så steger du kødet til det er gennemstegt derefter putter du vand i og lader det simre i 40 - 50 min imens det simrer skal du blande cirka 200 - 250 gram creamfrache 100- 150 mel og blander det INDTIL DER IKKE ER FLERE KLUMPER I!!! (det behøves ikke at stå i køleren ;-)) Du skal også lave en vinther salat du skal bruger 1 pakke med ananaser PÅ DÅSE!, 3 - 4 æbler og noget hvidkål du skærer kålsalteteb ud i fine stykker og æbler og ananaserne skal skæres ud i trekants former. Når du har skært det ud skal du lave noget dressing imens du skal bruge eddike, olie, salt og peber bland det sammen indtil du syntes det smager godt ;-). Hæld så dressingen ned i salaten og sæt den ind i køleskabet til spisning. når det har simret tager du kødet op og hælder den blandede chreamfreache og mel I og putter okse bullyonger samt noget salt smag dig frem ;-) Når sovsen er færdig hæld det ned i gryden med kødet og din ret er færdig. |
|
Opskriften er vist 4331 gange,
og udskrevet 90 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Mathias - 2012-03-27 19:12:21 Den skal Prøves... DET ER DET VÆRD! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne