Pizza dej 02
Fryseegnet : nej Indsendt af : Bjarne Indsendt : Red : |
|
|
det vigtige ved fremstilling af pizzadej er at den bliver æltet tilstrækkeligt, og hvad er tilstrækkeligt, ja, det skal være således at når man trækker dejen ud skal man kunne læse en avis gennem den uden den går i stykker, hvis ikke skal den æltes noget mere.
rør gæren ud i det varme vand tilsæt melet og ælt og ælt gundigt i ca 10 min. olie tilsættes til sidst hæver ca 2 timer deles i 3 og rulles ud i en rund ring, på et meldrysset bord. Tilføj toppings (holdt det enkelt og undgå at overfylde) opvarm ovnen til 250-260 grader bedste resultat hvis du har en bagesten og bag pizzaen ca 20-25 min. |
|
Opskriften er vist 5245 gange,
og udskrevet 76 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Bjarne - 2012-03-26 18:45:52 Skal være 3,5 dl vand. og 1 tsk salt har jeg glemt sry. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne