Svenske Pandekager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Nej Indsendt af : Mor_til_7 Indsendt : Red : |
|
|
Gæren udrøres i den lune mælk, æggene røres i, salt, sukker og mel tilsættes, og røres godt sammen.
Dejen stilles til hævning i ½-1 time. Steges derefter på panden på samme måde som klatkager. Tips: En lækker forandring til alm. pandekager. |
|
Opskriften er vist 10708 gange,
og udskrevet 113 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne