Selleripuré 02
Hovedingrediens : Rodfrugter - Selleri Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Don C Indsendt : Red : |
|
|
Selleri og gulerod skrælles og skæres i tern/skiver.
Koges herefter møre i vand med salt og saften af en halv citron. Fløden varmes op (må ikke koge) sammen med timian og et fed hvidløg skåret i små stykker eller hakket. Vandet hældes fra de kogte grøntsager, og de blendes helt ud. Herefter tilsættes lidt ad gangen den siede krydderfløde. Denne blendes i. Der tilsættes fløde indtil konsistensen er lind. Der smages til med salt og peber. Tips: Hvis man ønsker en mindre sød puré kan guleroden udelades. Den kan evt også erstattes af en persillerod eller pastinak. Kan blandt andet anvendes som tilbehør til dampet eller stegt fisk, diverse stegte kødretter fx. karbonader, hakkebøf eller koteletter |
|
Opskriften er vist 12011 gange,
og udskrevet 192 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne