Selleripuré 02

Selleripuré 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Selleri

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Don C

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.selleri
1 stor gulerod
2 dl.piskefløde
0.5 citron
1 kvisttimian
 salt
 peber
1 fedhvidløg
 
Opskrift:
Selleri og gulerod skrælles og skæres i tern/skiver.
Koges herefter møre i vand med salt og saften af en halv citron.
Fløden varmes op (må ikke koge) sammen med timian og et fed hvidløg skåret i små stykker eller hakket.

Vandet hældes fra de kogte grøntsager, og de blendes helt ud. Herefter tilsættes lidt ad gangen den siede krydderfløde. Denne blendes i. Der tilsættes fløde indtil konsistensen er lind. Der smages til med salt og peber.



Tips:

Hvis man ønsker en mindre sød puré kan guleroden udelades. Den kan evt også erstattes af en persillerod eller pastinak. Kan blandt andet anvendes som tilbehør til dampet eller stegt fisk, diverse stegte kødretter fx. karbonader, hakkebøf eller koteletter





karakterer:
Opskriften er vist 12011 gange,
og udskrevet 192 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu