Ramsløgtærte
Hovedingrediens : Rodfrugter - Ramsløg Fryseegnet : ? Indsendt af : InaÆ Indsendt : Red : |
|
|
Olie, mel og salt blandes. Tilsættes lidt vand ad gangen til dejen er samlet. Rulles ud i tærtefad. Ramsløgblade koges 5 min i letsaltet vand, sies. Æg og mælk piskes sammen.
Dejen bages ca 5 min ved 200 grader. Ramsløg og ost lægges i, og æggemasse hældes over, bages videre i ca 20 min indtil æggemassen er stivnet/lysebrun på toppen. Tips: Luksusudgave med smør i stedet for olie samt mindre mel, fløde i stedet for mælk. Og mere ost :-) Andre ukrudtsplanter kan også bruges, prøv dig frem. |
|
Opskriften er vist 11438 gange,
og udskrevet 180 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer InaÆ - 2012-03-23 23:53:24 Nem og billig |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne