Tobleronemousse
Kilde : Per K. Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk sukker og æggeblommer hvide.
Smelt Tobleronen over svag varme i vandbad. Hæld smeltede Toblerone i æggeblandingen. Pisk fløden til flødeskum og vend fløden i chokolade, sukker og æggeblandingen. Anret Tobleronemoussen i portionsglas eller skål og stil den på køl i mindst 2 timer gerne natten over. Server med flødeskum, chokoladespåner og friske bær, kan f.eks. være hindbær eller blåbær. |
|
Opskriften er vist 31537 gange,
og udskrevet 221 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne