Toblerone-kage med skovbær
Hovedingrediens : Bær - Diverse bær Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : |
|
|
Mousse:
Moussen tilberedes dagen før og sættes i køleskabet. Tobleronen brækkes i små stykker og lægges i en metalskål eller glasskål, som kan tåle varme. Fløden tilsættes. Skålen placeres i et vandbad. Smelt ved svag varme tobleronen, så både chokolade og honning er smeltet. Kage: Hviderne piskes stive. Blommerne tilsættes og der piskes et par minutter mere. De øvrige ingredienser blandes i en anden skål og sigtes derefter i æggeblandingen. Dejen hældes i en springform. Bages i 30 minutter på 175 grader C. alm. ovn. Køl kagen af. Samling: Del kagen i to enten ved hjælp af en kagedeler eller en brødkniv. Moussen piskes til den ønskede konsistens. (Vær opmærksom på at den meget hurtigt bliver tyk.) Moussen smørres på den nederste bund. Skovbærrene (optøede og afdryppede) fordeles over moussen. Læg den anden bund oven på. |
|
Opskriften er vist 5739 gange,
og udskrevet 90 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne