Miss Sophies Mulligatawny soup
Indsendt af : Charmaine Indsendt : Red : |
|
|
Svits de hakkede løg i olie sammen med karry nogle minutter. Skær æblet i små terninger og kom det sammen med grønsagerne. Rør om og hæld halvdelen af bouillonen ved. Tilsæt tomatpuré og lad grønsagerne koge møre ca. 15 min. Kog risene i resten af bouillonen. Findel de kogte grønsager på blender eller passér dem gennem sigte. Hæld dem i gryden igen og tilsæt de kogte ris og resten af bouillonen. Lad det varme til kogepunktet, smag til med salt og sherry og kom 2 spsk. koldt smør på. Serveres i varme tallerkener med en klat creme fraiche og et drys kokosmel.
Tips: Opskriften er fra et ugeblad fra 1989, til opskriften står der: "Den eneste ret, som nævnes i stykket (red. 90 års fødselsdagen som sendes nytårsaften), er netop denne suppe. I Danmark kalder vi den indisk karrysuppe. Det er en kraftig grøntsagssuppe, som også indeholder ris. Og i anledning af nytårsaften er den gjort lidt mere elegant. Der serveres sherry (Amontillado Superior) til suppen." |
|
Opskriften er vist 7367 gange,
og udskrevet 181 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne