French Toast med Bacon
Hovedingrediens : Svinekød - Bacon Fryseegnet : Ikke frysegnet Indsendt af : Chanett Pedersen Indsendt : Red : |
|
|
Steg baconen.
Slå begge æg ud i en skål, brug en gaffel til at blande det rundt, så det hele er gult, tilføj sukkeret. Læg ét stykke toast brød i af gangen og vend den, så den er fugtig på begge sider, herefter ligger du dem på banden (med margarine) og steger dem til de er gyldenbrune på begge sider. Herefter ligger du toastene på 2 tallerkener, (2 til hver) og lægger baconen ovenpå som en slags pålæg, så det dække hele brødet. En fantastisk lækker morgenmad, buffet eller frokost, et glas koldt appelsin juice til anbefales. Bon appetit! |
|
Opskriften er vist 6670 gange,
og udskrevet 77 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne