Fadkoteletter med porrer og bacon
Hovedingrediens : Svinekød - Fadkoteletter Indsendt af : Prinsesse Zelda Indsendt : |
|
|
Brun koteletterne let på panden i fedtstof, og læg dem i et smurt ovnfast fad.
Steg bacon på panden - tilsæt hakkede tomater, tomatpuré, paprika, fløde samt mælk. Kog det igennem til en god fast sovs. Smag til med salt og peber. Porren skæres i tynde skiver og blandes i sovsen. Hæld sovsen over koteletterne i fadet. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i 25 - 35 minutter. Serveres med ris. |
|
Opskriften er vist 42440 gange,
og udskrevet 968 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (28 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne