Cookies med 2 slags chokolade
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Prinsesse Zelda Indsendt : Red : |
|
|
Pisk eller rør smør og rørsukker lyst og luftigt. Pisk æg og vaniliesukker i. Sigt melet henover, og vend det i med en ske. Hak de to slags chokolade, og vend dem i dejen sammen med havregryn. Sørg for, at det hele er godt blandet. Sæt dejen på en plade med bagepapir. Brug to skeer, og sæt toppene med god afstand. De må gerne se ujævne og toppede ud.
Bages ved 180 grader i 12-15 minutter, til de er bleggyldne og gennembagte. Afkøles på bagerist. Tips: Erstat evt. den hvide chokolade med lys chokolade eller én med orangesmag, eller med smarties til børnene. |
|
Opskriften er vist 6571 gange,
og udskrevet 135 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne