Rødspættefileter med rabarber

Rødspættefileter med rabarber, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     
Rødspættefileter med rabarber, billede 4 Rødspættefileter med rabarber, billede 1 Rødspættefileter med rabarber, billede 2 Rødspættefileter med rabarber, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.rødspættefileter
1 dl.hvedemel
 peber
25 g.smør/margarine
0.5 tsk.salt
 
100 g.rabarber
3 dl.fiskebouillon (vand + 1 terning)
15 g.smør/margarine
0.5 tsk.sukker
1.5 tsk.majsstivelse
2 spsk.vand
0.5 tsk.salt
 peber
 
 icebergsalat
 
Opskrift:
Fileterne foldes og vendes i mel og peber. Steges 2-3 min på hver side i smør/margarinen, drysses med salt.

Rabarberne skæres i mindre stykker og koges 5 min. i fiskebouillonen. Blendes og bringes i kog igen. Smør/margarinen og sukker tilsættes. Saucen jævnes med majsstivelse udrørt i lidt vand, koges igennem og smages til.

Icebergsalaten snittes og dampes 2 min. på tør pande.

Salaten lægges på et fad, fisken lægges over. Saucen hældes omkring.

Servér med løse ris.





karakterer:
Opskriften er vist 18470 gange,
og udskrevet 310 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
det smager godt