Rødspættefileter med rabarber
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fileterne foldes og vendes i mel og peber.
Steges 2-3 min på hver side i smør/margarinen, drysses med salt.
Rabarberne skæres i mindre stykker og koges 5 min. i fiskebouillonen. Blendes og bringes i kog igen. Smør/margarinen og sukker tilsættes. Saucen jævnes med majsstivelse udrørt i lidt vand, koges igennem og smages til. Icebergsalaten snittes og dampes 2 min. på tør pande. Salaten lægges på et fad, fisken lægges over. Saucen hældes omkring. Servér med løse ris. |
|
Opskriften er vist 18550 gange,
og udskrevet 310 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 det smager godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne