Flødeleverpostej
Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Claus Ørnfeldt Willemoës Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør hakket lever og spæk sammen, tilsæt krydderier, saucer og revet løg.
Smelt smør i en tykbundet gryde, rør mel i og lad det syde lidt uden at brune. Tilsæt fløde og bouillonterning. Kog opbagningen godt igennem under omrøring. Tag gryden af varmen. Rør leverblandingen i og til sidst de 2 sammenpiskede æg. Hæld blandingen i en stor eller flere små skåle/foliebakker. Bag postejen i ca. 1 time med 175 graders varme på nederste rille. Leverpostejen kan med fordel fryses ubagte, og skal så bages i ca. 1 time 15 minutter direkte fra fryser. Bagt leverpostej som har været frossen, har tilbøjelighed til at smuldre. Tips: Hvis du absolut ;-) vil spare lidt på fløden kan du opløse bouillonen i 1/2dl kogende vand og hælde det sammen med 2 dl. fløde. |
|
Opskriften er vist 13465 gange,
og udskrevet 190 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne