Flødeleverpostej

Flødeleverpostej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Claus Ørnfeldt Willemoës

Indsendt :      Red :
Flødeleverpostej, billede 4 Flødeleverpostej, billede 1 Flødeleverpostej, billede 2 Flødeleverpostej, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.svinelever
400 g.spæk
1 løg
2 spsk.Worcestershire sauce
2 spsk.HP sauce
2 tsk.soja
1 tsk.paprika, delikatesse
1 knsp.allehånde, stødt
 salt
 peber
 
50 g.smør
0.5 dl.hvedemel
2.5 dl.piskefløde
1 bouillonterning
 
2 æg
 
Opskrift:
Rør hakket lever og spæk sammen, tilsæt krydderier, saucer og revet løg.

Smelt smør i en tykbundet gryde, rør mel i og lad det syde lidt uden at brune. Tilsæt fløde og bouillonterning. Kog opbagningen godt igennem under omrøring.

Tag gryden af varmen. Rør leverblandingen i og til sidst de 2 sammenpiskede æg.

Hæld blandingen i en stor eller flere små skåle/foliebakker. Bag postejen i ca. 1 time med 175 graders varme på nederste rille.

Leverpostejen kan med fordel fryses ubagte, og skal så bages i ca. 1 time 15 minutter direkte fra fryser.

Bagt leverpostej som har været frossen, har tilbøjelighed til at smuldre.

Tips:

Hvis du absolut ;-) vil spare lidt på fløden kan du opløse bouillonen i 1/2dl kogende vand og hælde det sammen med 2 dl. fløde.





karakterer:
Opskriften er vist 13466 gange,
og udskrevet 190 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu