Madpandekager med oksefyld 02
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : ikke fryse egnet Indsendt af : NadiaHedegaard Indsendt : Red : |
|
|
gør som der står på knorr's spaghettig bolognese mix. Når kødsovsen er færdig tager du pandekagerne og tager en grydeskefuld kødsovs og putter det på en pandekage. Du bestemmer selv om der skal ost i og/eller ude på pandekagen. Fold pandekagen sammen og put den på en bradepande. (Put evt ost på toppen) og så ind i ovnen i ca 15 minutter på 200 grader.
|
|
Opskriften er vist 15959 gange,
og udskrevet 84 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Jens-Ole - 2018-08-22 19:34:19 Skal jeg komme mælk i? Jeg bor alene og bruger ikke mælk til daglig. Hvad sker der hvis jeg bruger vand? Anders - 2015-05-06 14:46:52 Nu mangler der bare en opskrift på frysepizza mums😋 Nadia Hedegaard - 2012-11-24 11:38:34 Hej Pjuske. Jeg har valgt at sætte min version af madpandekager ind, da det er sådan jeg laver den. Og det kunne være nogen der var interesseret. Jeg har INGEN anelse om hvordan man skulle lave det, hvor man selv putter krydderier i. Man kan kalde denne opskrift for "Nadias Knorr madpandekage" pjuske - 2012-08-24 15:57:30 Hej. Hvorfor skal man pruge pulver, det er da lige så nemt at komme krydderier i selv, så får man det lige som man vil. Jeg kan godt lave madpandekager, men mon ikke der er nogen som står helt på bar bund, så mon ikke du skaulle sætte en opskrift på dem i også. sorry. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne