Min Canadiske Lasagne
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Rolf Indsendt : Red : |
|
|
brun oksekød og svinekød med løg og hvidløg i en dyb gryde. Bland de næste 4 ingridienser i. Derefter skal basillikum, italiensk blandings krydderi, salt pepper og halvdelen af persillen røres i. Læg låg på og lad det simre i 1 1/2 time(rør ind imellem).
Imens skal Ricottaen røres med ægget, lidt salt og resten af persillen. Sæt ovnen til 190 grader. I et ovnfast fad fedtet fed smør skal der først en lag af kødsovsen, derefter et lag lasagne plader. Oven på det første lag plader kommes et jævnt lag af ricotta blandingen og 1/3 af mozzarella osten. Fortsæt med denne fremgangsmåde indtil der ikke er mere kødsovs tilbage. (Vigtigt at kødsovs er øverst). Læg sølvpapir over. Læg den i ovnen i 25 minutter. Fjern sølvpapiret, kom lidt mere mozzarella ost ovenpå og bag 25 minutter mere. Lad stå minimum 15 minutter før i spiser. Lang men god opskrift |
|
Opskriften er vist 4950 gange,
og udskrevet 67 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Marcus - 2013-02-12 02:21:02 Ved ikke hvofor do kalder den Canadisk? Ellers ok. poul schriver - 2012-03-22 23:13:35 jeg brugte ikke salt eller sukker. God lasagne. Jessica - 2012-03-18 17:19:18 Ummmmm. Den var bare go' |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne