Pølsehorn 10
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Malle99 Indsendt : Red : |
|
|
Opløs gæren i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser og hold lidt hvedemel tilbage. Rør dejen sammen og ælt den godt.
Rul dejen ud - rund og flad, og del den i 8 trekanter. Del hver pølse i to. Læg pølserne på den brede ende af hver stykke dej og rul dejen rundt om pølserne. Efterhæver ca. 30 minutter, og pensles med et sammenpisket æg. Bages midt i ovnen ved 200 gr. 15-20 minutter. |
|
Opskriften er vist 4510 gange,
og udskrevet 86 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne