Lækre hvidløgsflutes
Hovedingrediens : Rodfrugter - Hvidløg Indsendt af : susanne Indsendt : Red : |
|
|
Gæret udrøres i det lunkne vand og resten af ingredienserne tilsættes. Æltes let og hæver ca. en ½ time. Formes til flutes og efterhæver ca. 15 min. Pensles med æg og revet ost og bages ved 230 grader ca. 15 min.
Tips: Man kan selv vurdere hvor mange man vil lave, det afhænger af hvad størrelse de skal være. |
|
Opskriften er vist 13546 gange,
og udskrevet 317 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne