Rabarbermuffins 02
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Snit rabarberne og kog dem helt møre sammen med appelsinsaft og revet appelsinskal. Kog blandingen ind til 11/2 dl og smelt plantemargarinen heri. Lad det køle lidt af.
Pisk æggene hvide og skummende med sukker. Bland mel med bagepulver og vend det hele sammen. Fordel dejen i 12 muffinsforme og bag dem i ovn ved 200 grader C. alm. ovn 12-15 min. Lad dem køle af på rist. |
|
Opskriften er vist 37136 gange,
og udskrevet 1018 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (13 stemmer) |
|
Kommentarer HELLE - 2019-04-24 10:16:41 Jeg havde virkelig glædet mig til denne lækre opskift, men er blevet mega skuffet. Måske har jeg gjort noget forkert, men de blev meget kedelige og seje. Ligner en træt bolle i form.. Øv.. Freja - 2017-06-08 20:19:39 Vi kogte dem i sukker og vand Gør det noget Dorte - 2014-07-29 10:33:13 Ved ikke om jeg har gjort noget galt, men de blev seje. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne